Connecting your world

Комуникациски услуги за бизнис секторот, напредни и сигурни телекомуникациски сервиси, како и професионални ИТ решенија за широкопојасен интернет пристап.

VPN мрежи, изнајмени оптички линии, хостирање и колокација на опрема, со акцент на висок квалитет, флексибилност, неограничен капацитет и одлична цена.
 
 
 
 

Go net

 
GoNet е национален телекомуникациски оператор лиценциран од АЕК за обезбедување на јавни електронски комуникациски услуги од 01.04.2016. Стручниот тим на GoNet и Марсис Дата Инженеринг ја имаат изградено една од најнапредните оптички мрежи со “прстен”(ring) топологија во Скопје со поставени повеќе од 200 километри подемни кабли. GoNet како нов телекомуникациски оператор, без товарот од застарената технологија ја имплементира најмодерната комуникациска опрема со цел на своите клиенти да им обезбеди стабилност, приватност и загарантирана достапност до 99,99%.

GoNet е специјализирана за ... Прочитај повеќе
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дедициран интернет пристап

 
Дедицираниот интернет пристап преку оптички вод претставува сервис кој нуди перманентна point-to-point комуникација и дедицирана физичка конекција од деловниот корисник до дата центарот на GoNet. Оваа услуга е наменетa за деловни корисници кои имаат потреба од неограничен и симетричен проток ... Прочитај повеќе
 
 
 
 
 

Етернет приватна линија

 
Услугата “Ethernet Private Line – EPL” е приватна податочна врска што безбедно поврзува две или повеќе локации/експозитури за приватни податочни сервиси на деловниот кориник. EPL е затворена мрежа за транспорт на податоци што не кореспондира со јавниот Интернет сообраќај и е својствено безбедна ... Прочитај повеќе
 
 
 
 
 

IP VPN

 
Услугата Ip VPN е коорпоративно мрежно решение кое овозможува поврзување помеѓу Седиштето на компанијата со регионалните испостави низ Македонија и Светот, овозможувајќи Ви да ги обедините оддалечените локални (LAN) мрежи на Вашите подружници во единствена приватна мрежа со загарантиран проток. Прочитај повеќе
 
 
 
 
 

Изнајмување оптички влакна

 
Гоу Нет нуди услуга за наем на неосветлено оптичко влакно (Dark Fiber) од точка А до Точка Б по барање на деловниот корисник на територија на град Скопје.  Прочитај повеќе
 
 
 
 
 

Техничка поддршка

 
Стручниот тим на Гоу Нет составен телекомуникациски специјалисти е достапен 24/7/365

Тел.: +389 70 220 635
 
 
 
 
 

Работно време

Mon-Fri 09:00 - 05:00
Sat-Sun Closed
 
 
 
 
 

Контакт

 
Go net, Дане Крапчев 7
1000 Скопје
Република Северна Македонија
Тел: 02 2440 850
 
Полињата обележани со (*) се задолжителни.
 
*
 
*
 
*